NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

tirsdag 25. januar 2011

Raumerforum og lagpresentasjon..


Igår var vi i Raumerrytter/raumerrittet samlet for Raumerforum i lillestrøm kultursenter. Her ble laget presentert, sponsorer, nye scott sykler vist frem, samt at Dag Otto Lauritzen og Ole kristian Stoltenberg pratet om Tour de France o.l.

Derimot det jeg skal skrive om her nå er neste års Raumerrytter lag.. Det er et ungt og veldig spennende lag for neste år.

Vi kommer til å satse ungt i årene fremover. Dette for å prøve og få opp noen virkelig gode terrengutøvere i årene som kommer. Vi har mange års erfaring med sykkel i laget blandt ledere og støtteapperat så de har alle muligheter til å lykkes. En annen fordel vi har er at overskuddet fra Raumerrittet går til laget. Vi har da en bra økonomisk mur i bunn for satsing.

Ole Chr Fagerli:
Jeg fortsetter i laget som rytter og en slags leder for de andre. Jeg satser videre med rundbane. For neste år vil denne satsingen bli vesentlig hardere i utlandet for å få UCI poeng og kanskje komme til OL.

Karl Henrik Nordbakken:
Karl Henrik ble med oss ifjor og det har fungert veldig bra. Han er et veldig stort talent som har alle muligheter. Men det å være et stort talent kan også bli en "sovepute" for enkelte. Dette er da litt av min jobb å sørge for at ikke skjer. Karl Henrik vil kjøre ritt hjemme men også delta på World cup og større ritt ute for matching. Jeg har trua på å begynne tidelig ute å kjøre mot de beste for og kunne bli som de beste. Karl Henrik satser på pall i NM samt gode World Cup plasseringer samt komme til VM.

Sondre Kristiansen:
Sondre er ny på laget 2011. Han er 2-års junior og hadde en veldig bra høstsesong ifjor. Han kjørte fortere og fortere utover høsten og ble nr 2 sammenlagt i N-cup 2010 for junior. For Sondre vil mye av det samme som Karl Henrik gjelde. Litt ritt hjemme og litt ritt ute. Jo bedre man kjører jo mere får man kjøre ute. Sondre satser også å stå øverst på pallen i NM samt komme til VM. Sondre har sin egen hjemmeside: Sondres web

Miriam Bjørnsrud:
Den første jenta i Raumerrytter, Det sier egentlig det meste! Miriam kjører landevei og ble norgesmester i Junior 2010. Miriam er en tøff jente som kjører aktivt i rittene. Selv om vi ikke har noe landeveis lag i Raumer utenom henne vil vi hjelpe til det vi kan. Jeg gleder meg til å se hvordan Miriam fikser sitt første år i senior.

Som dere ser har vi et ungt lag med snitt alder på rett over 20 år, her drar jo jeg opp veldig med 27 :-( Så det blir spennende i sesongen som kommer, men samtidig skal man bli god til å sykle må man holde på. Disse er så unge at de vil få dårlige sesonger og tunge perioder. Men det må til for å bli best.

Vi samarbeider også med svenske Team Kalas som består av Nilsson, Darvell og Wengelin. Så det er et skikkelig mesterskaps lag vi har. Titler fra 2010:

Darvell: Svensk mester rundbane
Nilsson: Svensk mester Maraton
Wengelin: Svensk mester U23 rundbane
Fagerli: Norsk mester rundbane
Bjørnsrud: Norsk mester junior fellesstart
Nordbakken: Undomsmester 15-16 år rundbane

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar