NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

onsdag 10. mars 2010

Hjemme!

Da er jeg hjemme fra årets mest misslykka samling. Det var en kul samling med bra folk. Nilsson og Darvell var veldig bra karer å være på tur med (se www.teamkalas.no for blogg). Men når det kom til syklingen gikk det jo ikke så bra. Er ikke blitt frisk enda heller dessverre.

Vanligvis er jeg i super duper form tidlig, dette utgår i år kjenner jeg. Så får vi se hvordan det utvikler seg utover sesongen. Er ikke sikkert det er så negativt heller, kanskje jeg skal få medalje i NM i år?? det pleier jo å gå skeis. Det er jo såklart ikke så kult å være syk, men ettersom årene gårhar jeg egentlig lært meg til å ikke stresse så fælt. Er ikke akkurat første gangen jeg er syk. Men i år har jeg klart meg ganske bra faktisk, selv om jeg har vært litt små syk nå og da har det ikke vært noe større opphold enn 4-5 dager uten trening.

Ellers driver jeg å bygger opp ritt sykkelen min. Jeg har jo en hardtail og en fulldemper, men når jeg veide fulldempaen igår fant jeg vel ut at det nok blir så og si mest fulldempa. Den kommer til å veie klar for ritt 8,7-8,9 med skikkelige dekk, flaskeholder, pedaler og det hele. Da ser jeg ingen god grunn til å kjøre hardtail, hvertfall ikke hvis scott systemet er så bra som det blir sagt.

Ellers skal jeg i intervju med Sykkelmagasinet nå etterpå så det blir bra.

2 kommentarer:

  1. Hadde vært artig å visst litt om hvilket utstyr du har på sykkelen. Er dette noe du kommer til å legge ut?

    SvarSlett
  2. Det kommer når den er mere klar.

    SvarSlett