NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

torsdag 20. januar 2011

Mallorca Guide: BaisakhiJeg og Ida kommer den nærmeste tiden til å lage en liten guide ala den jeg la ut om Gran Canaria. Første ut er en liten smakebit på restaurant-delen.


Tilbringer du én kveld i Palma, og ønsker deg en unik opplevelse, vet jeg hvor du skal spise. Baisakhi. Opplevelsen starter allerede i fortauskanten, hvor du kan følge en sti av friske roseblader inn til restauranten. Inne er det levende lys, røkelse og enda mer roseblader. På gulvet, på bordene, overalt.

I det du setter deg ned, helles vin og vann i glassene. Det fortsetter helt til du går hjem. På Baisakhi finnes ingen meny. Dagens fangst på markedet bestemmer hva du skal spise, og du trenger ikke velge mellom det ene eller andre, her får du smake på alt. La oss kalle det indisk tapas. Før maten vasker du hendene med varme kluter. Serveringen vår startet med tre forskjellige forretter. Deretter fulgte en mellomrett av kylling og løk. Hovedretten besto av 6 forskjellige smaker, blant dem banan i curry, kylling og lam, alle med forskjellige sauser. Måltidet ble avsluttet med indisk te, mango-kake, likør og kokos-konfekt. Prisen? 33 €. Eller 260 kroner om du vil, alt inkludert.

Kontaktinfo:

Baisakhi
Paseo Maritimo 8
Palma
tel +34 971 736 806


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar