NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

torsdag 23. desember 2010

Samling ferdig. God Jul..

Da er treningssamlingen ferdig og julaften er her. Ble Julesjokk når man lander natt til Julaften. Man sykler en tur i 25 grader, setter seg på fly lander og det er Jul. For Julestemning får man ikke på Gran Canaria når man baner vei mellom tjukke nordmenn og negere som selger ubruklige ting.
Jeg har egentlig fått trent bra tross sykdom og ble ikke mer enn 7 timer mindre enn planlagt. Så det er greit. 7 timer til eller fra betyr nada så sant man ikke bestemmer seg for at det skal være skikkelig farlig.

Samlingen har ellers vært veldig bra. Mye sosialt, gode middager og gode venner (enkelte toppidrettsutøvere syntes det er en viktig del av pakka). Det som har vært dumt er at det ikke har vært så mye fint vær som det pleier. Bra tempratur men mye regn. Sykler som ikke kommer frem, spanske flyledere er heller ikke på toppen over lista av hva jeg liker best..

Guiden fra turen blir laget iløpet av julen.

Observasjon 1: Vi syntes Franskmenn er håpløse som snakker bare fransk, men når nordmenn snakker kav norsk til spanjoler på en flyplass så regner vi med at de skal skjønne hva vi sier!!!! Come on! Fransk er tross alt et litt større språk en norsk. Så neste gang man snakker dritt om franskmennene så hver hvertfall sikker på at du ikke gjør det samme selv.

Observasjon 2: Nordmenn som sitter i SPANIA på en norsk kro, spiser ribbe og KLAGER over at Innvandre i Norge tar seg så til rette!!! Come on! Her sitter de i Spania og har gjort at det er lettere å finne Ribbe enn tapas..

Observasjon 3: Nordmenn som sitter på en ”resturant” (eller egentlig et gatekjøkken) på plasstoler, plastbord og får mat som er varmet opp av restene til han som var der før og samneligner. Jo de sammenligner prisene på en Vanlig norsk resturant med det gatekjøkkene de sitter på og syntes det er skammelig at det er så dyrt i Norge.. Ferrari og Lada er liksom ikke samma greia.

Observasjon 4: Jeg irriterer meg mye over hva nordmenn på Gran canaria gjør.. :-P Nå setter jeg snart kurs mot Palma Mallorca.. Ingen Nordmenn der midt på vinteren samt jeg kan på tapas, Serrano skinke, chorizo uten at jeg leiter. Og enda bedre de har ikke makrell i tomat på butikken. Ahhh diggg…

GOD JUL alle sammen. Kos dere med familie, venner og kjente. Tren og ha det bra..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar