NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

onsdag 18. august 2010

"Kjøre regler" i Birken!!

Alle har forsjellige mål med Birken, men for de fleste går det igjen at de vil ha best mulig tid.. Så hvordan få best mulig tid? Treningen får du ikke gjort noe med så jeg tenkte å skrive noen tips om hvordan du kan suge ut noen gratis minutter ved å sykle i gruppe. Birken er såpass "lett" så du sykler den fortest ved hjelp av andre. Her er noen råd:

-Jo tideligere du kommer deg igjennom første terrengparti jo bedre gruppe finner du å sykle med videre.

-Få igang samarbeid i gruppa du ligger i. Dette er lettere enn sagt enn gjort, men når man ikke kjemper om seiere så er det tiden som har noe og si. Da vil alle få en bedre tid. Kjør da rulle eller lagtempo.

-Stopper rulla opp så ikke bruk masse krefter for å kaste deg etter. Istedenfor at siste man da skal stresse opp på siden så er det bedre at andre mann kjører forbi han som er først. Smack smack rulla er igang igjen uten at man har brukt for mye krefter..

-Ikke kjør fra gruppa de tidelig i rittet så sant du ikke er HELT sikker på at du kan kjøre fortere alene. I de fleste tilfeller gjør du ikke det. Du bruker bare masse krefter og blir tatt igjen seinere. Så kjør heller sammen med de og bruk kreftene dine fra Rosinbakken og inn.

-Når dere kommer inn i en bakke så ikke kjør med hodet under armen. Hold farten inn i bakken, ro ned og slik at dere kan holde stor fart ut over toppen ut på sletta.. Snittfarten din vil da være høyere enn å kjøre hardt i bakken for så og ta det rolig over toppen ut på sletta.

-Når du ligger i gruppe så ikke gjør brå bevegleser. Det kan lett forplante seg å lage velt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar