NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

onsdag 11. august 2010

Birkebeiner tid!!

Nå er det snart Birken tid igjen og det står overalt hvordan man skal trene, hvordan man skal spise osv.. Har du ikke begynt med det før nå så drit i det! Ingen grunn til panikk gjør som du har gjort før. Hjelper ikke å legge om opplegget helt totalt så nærme rittet.. Og det viktigste av alt SISTE UKA FÅR DU IKKE GJORT NOE FRA ELLER TIL UTENOM Å FÅ OVERSKUDD!!!

Det du derimot kan gjøre noe med er sykkelen og hva du skal ha på deg. Kommer de nærmeste dagene med noen kles tips, fikse sykkel, dekk tips osv.

Følg med og ikke la deg lure av alle de lure tipsa.. Prøv de neste år!

3 kommentarer:

  1. Toppers. Har du noen tips til hvordan unngå bakgirsproblemer i skikkelig gjørmevær. Tenkte iallefall å bytte wire/strømpe til helgen og gå over bakgir/kassett sånn at alt er rent&pent.

    SvarSlett
  2. Ja - der fant jeg det du skrev i fjor... regner med at det gjelder fortsatt!

    - Waiere: Det beste er å bruke heldekkende strømper. Med andre ord som går fra skifteren og ned til giret. Da kommer ikke så mye møkk inn i strømpene som gjør at waieren går tregt og giret blir unøyaktig. Smør waierene med litt fett. Dette hindrer også møkk å komme inn. Selv bruker jeg I-link strømper fra Birksport som jeg i tilegg tar en liten gummigjennomføring fra XTR waier settet og limer fast i innerstrømpa der den går ned til giret. Denne er såpass tett rundt waieren at den skraper waieren ren. Med andre ord ikke noe møkk i strømpa.

    SvarSlett
  3. Ilink er helt konge i dritt vær. Evnt kjøre hele strømper.

    SvarSlett