NY HJEMMESIDE!!!!!

BRUK

torsdag 3. juni 2010

Da er Raumern her igjen..

Da er det litt over en dag igjen til rittet. Det som er gjort er gjort og lite man får gjort med formen nå. Imorgen (fredag) så gjelder det å drikke javnt igjennom hele dagen. Ha med deg en drikkeflaske med vann på jobb slik at du får i deg væske hele dagen. Det er egentlig det viktigste imorgen samt ikke stresse rundt med alt mulig rart.

På rittdagen så er det meldt bra vær så ha med deg godt med drikke og møt opp tidelig til start. Jo lengre frem du står jo enklere vil starten bli. Kommer du langt bak så blir det fryktelig trekkspill og rykking. Er man foran fra start så går det faktisk mye lettere. Når man har kommet ut på asfalten så er det få av de første som vil bruke for mye krefter og dra så da går det javnt til man kommer til grusen. Er man bak derimot så prøver alle å kjøre seg lengre frem noe som koster krefter.

Igjennom de 2 første terrengpartiene er det greit å kjøre sitt eget tempo, men når man kommer ut av andre terrengparti er det lurt å finne seg en fin gruppe og ligge i. Kjør javnt og minst mulig fartsøkninger opp mot toppen. Det vil spare beina dine mye, fartsøkninger gjør at man lett stivner. Når man kommer til Råsjøen så er det bare å begynne og bænge løs. :-)


Lykke til

2 kommentarer:

 1. Hei Ole Chr.

  Fulgte tipsene dine både vedr. trening frem mot rittet og selve gjennomføringen. Hadde kongebein på lørdag per slo fjorårets tid med over 30 minutter.

  Du vet tydeligvis hva du snakker om ;)

  Gratulerer med knallsterk 2. plass!

  SvarSlett
 2. Så kult. Gratulerer så mye. 30 min da begynner vi å snakke forbedring. :-)

  SvarSlett